WE ARE DOWN UNDER

Nov. 8, 2012

Kategori: Allmänt

Tjenatjena!
Vi ar i Cairns nu, sista hallplatsen pa vart busspass. Kom hit igar eftermiddag, efter att ha blivit pakorda av en bil! Eller ja, inte Madde och jag da utan Greyhoundbussen vi satt i. Horde en small och sa kom nagon in och sa att vi blivit pakorda, haha. Lite spanning i vardagen.
Annars da, sen sist sa har vi varit i Mission Beach. Minsta och absolut dodaste stallet nagonsin. Dom stangde allting runt tre, till och med cafeerna?! Fattade inte.
Tangentbordet har ar helt vardelost, skulle vilja slanga det i vaggen men da blir dom nog arga pa mig sa jag gar harifran istallet. Hors senare!

PUSS

Kommentarer

  • maya säger:

    Oh ni bör hyra bil och köra till port douglas och daintree (var vilda krokodiler då vi var där, finns jättefin camping där ni kan tälta) så vacker väg dit och otroliga stränder längst vägen, i palmcove och ellis beach finns nät så ni slipper oroa er för maneterna:) vi bodde brevid esplanaden och de är jättevackert att promenera där vid solnedgången, sen om ni vill ha billig öl så gå till court house;) mittemot wollies inne i stan. Aa men ha de toppen och njut cairns är fantastiskt, avis;p //maya & dylan

    2012-11-08 | 15:41:03

Kommentera inlägget här: