WE ARE DOWN UNDER

28 augusti 2012

Kategori: Allmänt

SHIIIIIT idag är det exakt fyra veckor kvar tills vi sticker. den här tiden om fyra veckor är vi nog förhoppningsvis framme på arlanda och har fullt sjå med att hålla reda på alla ryggsäckar och viktiga papper. jag börjar känna mig lite småstressad över alla detaljer som måste fixas, tur att jag älskar att skriva listor så jag har allting organiserat iallafall. kanske är dags att provpacka ryggsäcken snart också, det är ju trots allt rätt svårt att få i allt man behöver ha med sig i en ryggsäck... det blir en utmaning!

12 augusti 2012

Kategori: Allmänt

Denna lilla blogg kommer inte att vara så jätteaktiv förrän datumet 25 september närmar sig i kalendern. Då åker nämligen jag och min bud Madelen till Australien! Inte helt fel.
Iallafall, denna blogg kommer att visa er lite hur jag och Madde har det down-under. Våra små äventyr och allting vi får se! Kan ju inte lova att det blir inlägg så ofta, inte så lätt att blogga ute i bushen liksom. Men så fort jag har tillfälle så kommer jag visa att jag lever och kanske bjuder på lite bilder!
Låter inte helt fel va?
Så ja, som sagt. Hörs om några veckor.
Puss!!