WE ARE DOWN UNDER

Maj 8, 2013

Kategori: Allmänt

Blev utav jobb idag. Men har jobbat bade mandag och tisdag sa lite pengar rullar in pa kontot nasta torsdag iallafall. Hoppas vi far jobba torsdag och fredag ocksa. Vi lamnar Barmera nasta tisdag sa det ar var sista arbetsvecka. Sa upp oss i mandags. Vi aker vidare till Adelaide och ska darifran aka och surfa sen ska vi ta den efterlangtade turen in till Red Center och aka runt bland alla sma sevardheter dar. Pallar inte vara i Barmera langre, aven om det ar dalig timing utav oss eftersom sasongen typ har dragit igang nu. Men halla, kan ju inte sitta har hela livet. Har suttit har tillrackligt lange.
Vi ar pa biblioteket nu och skriver ut lite flygbiljetter fran Alice Springs, bussbiljetter till Alice Springs och annat smatt och gott som kan vara kul att ha pa papper. Trakigt om vi skulle bli nekade att hoppa pa en buss for att vi inte hade nagra papper att visa.

For ovrigt sa har tjejen vi bodde med flyttat ut, hon gjorde tydligen det igar nar vi var pa jobbet. Jag berattade val att hon och grabben brakade sa mycket? Ja tydligen maste dom ha haft en sjujavla brak igar eftersom hon tillslut drog. Hon har ju hotat med det nagra ganger men aldrig kommit ivag. Hon kom in till oss igar och berattade det, da var inte han dar. Senare kom hon in och fragade honom om han ville komma ut och umgas. Han kollade inte ens pa henne, svarade inte heller for den delen. Hon smallde igen dorren och han gick in pa rummet. Lite stelt att sitta i sofforna mitt emellan dom da minsann.
Far se hur lange han haller ut helt sjalv. Han har diabetes dessutom som han absolut INTE skoter, sa jag ar sa himla radd att han ska fa ett blodtrycksfall en vacker dag och bara kollapsa. Vad gor man om nagon far blodtrycksfall? Ar det bara att ringa ambulans som galler????..... Bruden vi bodde med skotte honom sa bra...

Aja. Kan inte sitta har hela dagen. Vi hors val. Nagon gang. PUSS.