WE ARE DOWN UNDER

Apr. 10, 2013

Kategori: Allmänt

Tjatja.
Sitter inne pa biblioteket och suckar och pustar over val till universitet och hogskola. Har sokt till turism- film- och kriminologiprogram. Kriminologi hogst upp pa listan, svider till ratt hart nar jag hela tiden kommer pa att den kursen ar vid Mittuniversitetet i Sundsvall. VARFOR?! Jag vill inte flytta norrut, det funkar ju inte. Man kan inte bo mer norrut, da kommer man ju aldrig se annat an sno och kyla. Skit ocksa. De andra tva programmen ar iallafall i Karlstad och Orebro, aningens battre.

Och ja angaende jobbandet har i Barmera sa gar det segt fortfarande. Sasongen har inte kommit igang annu och da ar inte vi backpackers forsta prioritet att ge jobb till. Darfor har vi inte jobbat en enda dag denna vecka, och dom kommer bara ta in nagra tjejer de dagar de behover lite hjalp fram tills att sasongen drar igang.... Hoppas sasongen drar igang sa fort som mojligt, vill atminstone tjana ihop till hyra och mat varje vecka sa man slipper ga minus.

Har forovrigt bytt lagenhet. De vi bodde med sog rent ut sagt, och vi pallade inte med att se deras nunor och hora deras snack och sta ut med deras ackliga vanor. Hjalpte agarna Murray och Helen att stada en lagenhet som en massa irlandare hade lamnat som ett bombnedslag (tyckte sa synd om dom sa vi erbjod oss att hjalpa till) och da fick vi den fina iden att sjalva flytta in dar da nar vi hade stadat sa himla fint. Vi fick in en ny micro, nya soffor, ett nattduksbord och annat smatt och gott sa att Helen var saker pa att vi skulle trivas. SA SOTA! Ar ensamma i lagenheten just nu men tror det ska komma nagra nya idag, far se! Hoppas dom ar battre an de andra, annars far jag hjartattack.

Hors da va.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: