WE ARE DOWN UNDER

Apr. 30, 2013

Kategori: Allmänt

SISTA APRIL! Ska nagon till Uppsala sa ha kul at mig med, har firar dom inte alls. Ingen kase eller fest eller nagonting. Aja. Vi far val ligga i sangen och kolla pa film istallet, det gjorde vi hela dagen igar for det regnade sa in i bomben. Igar fick vi aven upp forhoppningarna om att jobbet startar upp igen, vi skulle ringa in vid 9. Kvart i 8 imorse ringer Maddes telefon, da ar det Randstad som ringer och sager att de behover ha in folk pa en gang. Sa nagra utav oss akte, jag fick inte aka utan skulle ringa in senare. Var fardigkladd och klarpackad som man ska vara nar man ringer in ifall man ska jobba, men neeeeej da behovde dom ingen mer idag. Sa jag sitter pa biblioteket istallet. Hade dott om jag inte hade horlurar med mig med David Bowies nya skiva spelandes fran Youtube. Dom har nagon forbannad barngrupp har som borjade for en halvtimme sen. Dom sitter pa golvet och skriker och sjunger massa jobbiga barnsanger, och skakar sana dar maraccas eller vad dom heter. Halften av ungarna grinar, det ar alltid skoj.

Har val inte hant sa mycket annars. Kollade pa finalen av My Kitchen Rules i sondags (en jattebra matlagningstavling) och sa spelade dom Loreens Euphoria i slutet nar dom annonserade vinnarna. Det var kul. Vi sag aven ett program for ett tag sen som handlade om varldens storsta fartyg. Det avsnittet vi rakade se handlade om Faust, ett svenskt fordonsfartyg som transporterar en massa bilar mellan Europa och Amerika. Alskar att hora svenskar prata engelska, speciellt vuxna som inte direkt last lika mycket engelska i skolan som vi har. Dessutom var dom skaningar, sa vi fick hora lite svenska da. Och det basta som finns ar val att gora engelsktalande manniskor uttala svenska namn, sasom Urban och Ola.

Nej, ska gora viktigare saker nu. Typ, kolla facebook (for det hander ju sa himla mycket spannande dar) innan jag ska lana nagra filmer och kila hem igen. Forresten sa har vi rattor i vart skafferi, har hal i pasta- och risforpackningar och det rafsar titt som tatt dar inne. Spannande va.

Hejda.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: