WE ARE DOWN UNDER

Dec. 30, 2012

Kategori: Allmänt

Internet gar helt fantastiskt sakta, men jag anvander mitt ultimata talamod till att ladda upp nagra bilder!
     Detta ar min jattefina strumpbranna, den ar inte att leka med. Den kommer ju antagligen att forbattras en hel del ocksa, med tanke pa att vi har nagra dagar kvar ar arbete.
         Vi har en varsin jattefin plats framfor teven i vart tillfalliga hem uppe pa berget. Det basta ar att stolarna gar att falla bak sa man kan ligga raklang och kolla pa TV!!
       Akte till Innisfail och hamtade upp ett paket pa hostlet haromdagen, sa fint sa! Lite nya klader, godis och annat smatt och gott. Alskar att fa paket. TACK FAMILJEN! 
Besokte ett stalle mellan Innisfail och ett stalle som heter Millaa Millaa ocksa. Det ar typ en del av en nationalpark dar man gar pa en broaktig sak ovanfor traden. Det heter Mamu Canopy Walkway. Darifran kunde man se mycket berg och dalar, plus Johnstone River som skymtar dar i mitten av bilden. 
 
Annars sa jobbade vi var forsta dag efter julledigheten igar. Och efter att traden inte hade blivit fro-plockade pa over en vecka sa var det sjuuuuukt mycket fron! Narmare 3000 raknade vi till. Pa ett stalle som vi fick 206 fron ifran forut och blev overlyckliga, fick vi nu runt 1500. Det tog lang tid kan jag tala om, hann inte ens med alla falt, vilket inte brukar vara nagra problem annars. Ska aka in till Cairns imorgon med dessa fron, dom blir nog glada! Sen maste vi besoka Tony ocksa och ge honom alla fron fran THE SUPER TREES. Alskar att saga super trees.
 
Nej, ska forsoka publicera detta nu. Funkar det sa ska jag forsoka lagga in fler bilder senare! Puss sa lange.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: