WE ARE DOWN UNDER

Sep. 28, 2012

Kategori: Allmänt

ja forst och framst ska jag val saga att det ar copyright pa bilden, och den ar tagen av Madelen Zander.

och sedan ska jag val beratta att vi har spenderat gardagen och dagen med att upptacka denna stad. igar gick vi till harbour bridge och the opera house, lite smacoolt att se det pa riktigt och inte pa bild langre. och ja, ignorera att vi pa bilden inte har sovit sa bra pa nagot dygn, inte har fatt tillgang till dusch annu och sadant dara.

och jag ar fortfarande valdigt trott pa att inte fa De Tre bokstaverna.

idag har vi ordnat medicare card och varit pa orientation, informationsmote. JOSSES vad mycket info. det var 5 olika personer som pratade om olika amnen och som kom in efter varann. nar en annan kom in och borjade prata glomde man ju bort allting som den forsta sagt. far inte plats sa mycket information i en jet laggad hjarna minsann.
en grabb pratade bland annat om surf camp som lat sa jaaaaakla kul men som inte kommer att vara forran mandag nasta vecka och da ar nog inte vi kvar i sydney om planerna blir som dom ska, sa vi far val hitta en annan surfskola! for vi ska da minsann ga pa en.

det var soligt imorse men det blev snabbt molnigt, men enligt en kalla sa var det 31 grader ute saaa, det gjorde ingenting att det var molnigt. imorgon ska det tydligen bli fint, sa da ska vi nog hoppa pa en san dar sightseeing bus som gar genom sydney och ut till BONDI BEACH.

annars da. har val inte atit nagot speciellt. var ju BBQ igarkvall, det var en grillad korv mellan tva rostbrod. frukost ingar vara fyra dagar har och det var desto godare - flingor/musli, fruit salad och en egg/bacon roll som var redigt mumsig. matt som en gris blev man iallafall. och sa juice och te pa det.
at pa ett stalle som ar en kopia utav burger king idag, minns dock inte alls vad det hette.. hungry jacks, kan det stamma?..

nej, nu masta jag skota lite business. kolla upp tag/bussresor och lite sadant va.

HORS

Kommentarer

  • annakanna säger:

    SKÖNT att ni lever och att du är lika söt som för 4 dagar sen! (avundas mitt Ö) fortsätt med den braiga uppdateringen! pusssssss

    2012-09-28 | 14:09:52
  • Fjonischponisch säger:

    KUUUULLLLLLLLLLLLL!! Och håller med föregående talare!! Du är superduper söt! Och håller med föregångna talare igen, fortsätt med bra update!
    Puss och Kram!

    2012-10-02 | 20:35:48
    Bloggadress: http://irmafiona.tumblr.com

Kommentera inlägget här: